Los cautoceugos

La Carretera de les Aigües

 

(DISSABTE 23 DE GENER A LES 8 DEL MATÍ DAVANT DE L´ ESCOLA SOLC)

Aquí comencem una etapa nova per a un projecte nou.

Fer la caminata nocturna a Montserrat… pujar el Puigmal… potser a l´Aneto….no es tracta de córrer però sí de passejar.

Primera trobada:   la carretera de les Aigües

9

Aquest cop som 6 persones (Núria, Pep, Sandra, Pili, Jordi y Alex)

20160123_113931

Anirem amb cotxes fins a la Font de la Mandra.

La Carretera de les Aigües (actualment de manera oficial Passeig de les Aigües, tot i que segueix essent coneguda pel nom tradicional de carretera) és un camí de passejada situat a la serra de Collserola, al terme municipal de Barcelona. Discórrer pel vessant que mira cap a la ciutat de Barcelona, des del barri de Penitents fins al barri de Pedralbes i Esplugues de Llobregat, i la seva longitud d’extrem a extrem és d’uns 10 kilòmetres.

El seu origen rau en el recorregut d’una antiga conducció de distribució d’aigua, motiu del seu traçat horitzontal i del seu nom. El camí té unes bones vistes sobre la ciutat i és utilitzat habitualment per a passejar.

IMG_20160123_101622

Comencem amb moltes energies i disposats a fer-ho amb el menys temps possible.

IMG_20160123_101553

Parlem, riem i observem les millors vistes de Barcelona.El temps ens passa volant i en un tres i no res ja hem fet els primers 10 kilòmetres i ens parem a esmorzar una mica.

La tornada es fa amb una mica més de calma. Observem el paissatge, al fons la Sagrada Familia, La torre Mafre i l´aeroport del Prat. També correm durant un kilòmetre i intentem saltar alguna que altra tanca.

20160123_115355

Ja hem tornat al punt d´inici. Els ànims són bons, el cansament lleuger i la idea d´ una segona trobada està present.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>